Spar penge som studerende

Mange studerende har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, det er dyrt at bo i de store studiebyer, og det er bare ikke nemt generelt, når man flytter hjemmefra, og der pludselig er en masse ting, som man skal tænke over koster penge, hvilket man måske ikke er vant til. Derfor er det da værd at tjekke og undersøge, hvor man måske kan spare lidt ekstra penge, som studerende, da der faktisk ofte er nogle rabatter man kan få, som alle måske ikke er klar over. Det er derfor værd at undersøge, hvor det er muligt at spare lidt penge, selvom det kan være en rodet verden, men mange forskellige tilbud, med forskellige betingelser og ting man skal være opmærksom på, vi har derfor her et par gode tips til, hvordan du kan spare penge som studerende.

Tandlæge studierabat: Spar lidt på tandlægeregningen

Tandlæge kan som de fleste nok ved være en dyr udgift, derfor er der flere tandlæger, som har besluttet, at de giver lidt tandlæge studierabat. Samtidig giver staten også et tilskud, og tandlægerne giver derfor lidt rabat til de studerende, de steder hvor statens tilskud ikke rækker, for rent faktisk at sikre, at de unge prioriterer at komme til tandlægen. Dette er helt sikkert en god ide at tjekke ud, som ung, hvis man som mange andre ikke har lyst til at bruge enorme summer på de til tider dyre tandlægeregninger. Det kan derfor godt betale sig lige at tjekke i området, og høre om de forskellige tandlæger har nogen specifikke tilbud som du kan benytte dig af som ung. Økonomisk kan det helt sikkert godt betale sig, og det kræver egentligt ikke meget af en, bare lige at sætte sig og tjekke priserne på tandlægerne, og eventuelle rabatter før man tager afsted. Især med tandlæger, da regningerne herfra har en tendens til at blive, det de fleste af os nok vil beskrive som urimelig høje.

Lån fra venner og familie

Er du lige flyttet hjemmefra og mangler en del møbler, service og bare generelt indretningsting, så er det altid værd lige at høre ens venner og familie, om de skulle have noget liggende som man kan bruge. De fleste har noget på loftet eller en gammel sofa, som man kan få eller købe ret billigt. Ikke for at sige, at man skal leve med disse gamle møbler for evigt, men det kan især være godt til de første år.

Leave a Reply