Vælg altid en lokal revisor

God økonomi er relevant for alle danskere, men det er ikke altid lige nemt at overskue samt holde overblik. Det ikke et sted, nogen har lyst til at lave fejl, for da kan det have dyre konsekvenser. Derfor er en revisor nok noget, de fleste kunne drage god nytte af, for således nemt at undgå ærgerlige fejl.

Hos Revisor Køge kan du få sparring samt et gratis uforpligtende møde, hvor fokus er dig. Så får du også mere tid til at lave det, du brænder for, når du ikke skal bruge timer efter timer på regnskab.

Hvorfor personlig revisor?

Med en personlig, lokal revisor får du større nærvær i forbindelse med din virksomhed. Her er den personlige relation mellem dig og din revisor i højsædet. Naturligvis er der forskellige forventninger til, hvad en revisor skal gøre, og hvor ofte han eller hun drager dig ind i regnskabsprocessen. Ønsker du stor indsigt i regnskabet, er det smarteste uden tvivl at vælge den personlige lokale revisor. Her sikrer du dig hurtig kommunikation og tilkobling fra revisoren samtidig med, at revisoren har godt kendskab til netop dit regnskab. Da vil det også blive nemmere at søge om og få den bedste rådgivning, når relationen er god.

Samtidig er der stor gennemsigtighed hos en personlige revisor. Du ved som kunde præcis, hvem det er, der varetager dit regnskab. Det er ikke et ansigtsløst firma, men en professionel, som du har løbende god kontakt med.

Fordelen ved en lokal revisor

Når du har en professionel, der kender dit regnskab som sin egen baglomme, kan du passende udnytte situationen yderligere til din fordel. Din personlige lokale revisor sidder inde med en masse viden, ikke udelukkende om dit regnskab, men også om, hvordan ideer om forbedringer af virksomheden kan føres ud i livet. Her er mulighed for god sparring, der kan optimere drift eller indtjening af din virksomhed.

Selvom man i udgangspunktet kan have et ønske om at lægge tallene over i en andens trygge hænder, er det, der i virkeligheden mangler, måske bedre kendskab til regnskabsaflæggelsen. Da er en personlig lokal revisor måske lige, hvad du mangler. Her overtages tallene nemlig ikke blot — en personlig lokal revisor inddrager dig i regnskabet, så du både får bedre økonomisk overblik over, hvad der sker i din virksomhed, men så du også yderligere lærer og forstår, hvordan regnskabet aflægges.

Skift til en lokal revisor og spar penge

Hos revisor i Køge er du sikret en fast årlig pris. Det betyder altså, at du ikke skal være bange for at bruge din personlige lokale revisor for meget. Du kan til en hver tid ringe og stille spørgsmål, skulle der opstå problemer, uden at du pludselig står med en ekstra regning.

Inkluderet i den faste årlige pris varetager Revisor Køge også bogholderi. Med en personlig lokal revisor kan du altså trygt læne dig tilbage og fokusere på det, du har lyst til, i stedet for at bruge mange timer henover regnskabsbøgerne.

Leave a Reply