Sådan sælger du din bolig hurtigere

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt, at den fremstår så flot og indbydende som muligt. Det kan derfor godt betale sig at få sat boligen i stand, inden salgsskiltet kommer op. Få en tømrer til at klare småskader og sørg for at boligen er nymalet. Udgifterne til istandsættelse er hurtigt tjent ind, når boligen bliver solgt til prisen.

Med en professionel maler bliver huset hurtigt solgt

Hvis en potentiel køber træder ind i et smukt nymalet hus, er der større chance for et salg, end hvis malingen skaller af og er fyldt med gamle borehuller. Du skal vise køber mulighederne og lade huset tage sig bedst muligt ud.

Ved at lade en professionel maler tage sig af arbejdet kan du være sikker på, at der bliver brugt de helt rigtige materialer i alle rum. Du kan sagtens få både køkken og badeværelse piftet op med maling fremfor at skifte fliser og køkkenlåger. Det er en nem og billig løsning, og hvis den udføres professionelt med de rigtige typer maling, er den også ganske langtidsholdbar.

Samtidig undgår du klatter, striber og helligdage ved at hyre en professionel maler fremfor selv at gribe pensler og ruller. Og så sparer du selvfølgelig tid og energi. Det er en stor opgave at male i alle rum, og de fleste vil nok give op, eller i hvert fald blive mindre grundige, inden de er halvvejs. Undgå halvfærdige og sjuskede resultater, og få en professionel på opgaven fra starten.

Find et billigt malerfirma

Selvfølgelig er prisen vigtig, når du vælger malerfirma. Når du skal sælge din bolig, vil du naturligvis gerne have overskud. Derfor skal du ikke bruge alt for mange penge på malerarbejde. På internettet kan du indhente tilbud fra forskellige malerfirmaer og dermed spare en masse penge. Når flere malerfirmaer giver tilbud på den samme opgave, kan du nemt og bekvemt sammenligne priserne og vælge den billigste.

Samtidig kan du tjekke tilfredshed og udtalelser fra firmaernes tidligere kunder og være sikker på, at du vælger en professionel og pålidelig maler.  

Lad ikke små detaljer stå i vejen for et hurtigt salg

Mange huskøbere i dag er kræsne og ønsker et hus klar til indflytning. De færreste har lyst til at købe et hus, som skal istandsættes fra a til å. Derfor kan du gøre dig selv en tjeneste ved at få klaret de vigtigste mangler, inde dit hus sættes til salg. Udover malerarbejde er det en god ide at sørge for, at de vigtigste VVS- og elinstallationer er i orden, og at der ikke er tydelige skader på husets træelementer, som for eksempel gavle, dør- og vindueskarme, samt gulvlister.

Det er også en god ide at få huset til at fremstå så hyggeligt og hjemligt som muligt i forbindelse med fremvisninger. Undgå at fremvise et tomt hus uden møbler. Sørg for hyggelig stemning med blomster og stearinlys og sæt gerne boller eller småkager i ovnen, så huset dufter af hjemmebag. Det gælder om at give køber et billede af et dejligt sted at bo.

 

Leave a Reply