Derfor er printerblæk dyrt

Du er i gang med den ene eller den anden opgave. Du printer, hvad der skal printes. Men så forstyrres du af en bippende lyd eller en meddelelse på din computer; du har ikke mere printerblæk. Bare rolig, du behøver ikke at tage ud og købe en ny printer hver gang, selvom det kan føles billigere end at købe nye blækpatroner. Det begynder at blive mere og mere almindeligt, at mærker af høj kvalitet bliver solgt til lavere pris; for eksempel som en Brother toner.

Man sælger en printer én gang

Grunden til at printerblæk kan koste så meget, ligger i bund og grund i printerens pris. En printer er dyr at producere, og den giver ikke meget i fortjeneste. Tænk over det; hvor mange gange i dit liv har du købt en ny printer? Den bliver sjældent udskiftet; den bliver solgt én gang, og forhandleren samt producenten kan ikke klare sig, hvis de er afhængige af udelukkende indkomsten fra printere. Derfor er de også nødt til at sælge andre produkter; deriblandt printerblæk.

Printerblæk giver højere fortjeneste

Modsat køb af printere er man nødt til at fortsætte med at købe printerblæk. Det er ikke én enkelt handel; det kan stort set betragtes som et abonnement. Printerblæk koster ikke særligt meget at producere, men det er meget nødvendigt for printerproducentens kunder. Det er netop derfor, prisen er så høj; producentens levebrød stammer sandsynligvis mere fra salg af printerblæk end salg af printere. Printerblæk er faktisk blevet en af verdens dyreste materialer. I lang tid har prisen forholdt sig høj, fordi folk ikke stopper med at købe blæk.

Betydningen for markedet

Markedet er måske ved at ændre sig; for eksempel er prisen på produkter som en Brother toner faldet, og ikke fordi den er upopulær; netop fordi at flere folk vil købe den. Det er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Fordi efterspørgslen for printerblæk er stabil, har nogle forhandlere set sit snit til at sætte prisen ned. Når kunderne opdager, at prisen er blevet sat ned, køber de ekstra meget hos dem, så forhandleren tjener mere end de ville have gjort til højere priser. Det er en god udvikling, fordi det er smart for både sælger og kunde. Kunden får deres produkt billigt; sælgeren sælger og tjener mere.

Din mulighed

Det er her, din mulighed for at købe billigt blæk i høj kvalitet kommer ind. Forhandlere vil langsomt begynde at konkurrere om, hvem der har lavest priser, da de laveste priser vil tiltrække flest kunder. Du vil kunne købe printerblæk langt billigere, end du lige går og regner med. Og ja, også printerblæk der passer til din printer. Der findes et bredt Brother toner-udvalg, så du kan føle dig sikker på, at det vil fungere i din printer. Desuden bør du bestille dine blækpatroner på internettet, da prisen ofte er betydeligt lavere der, end i fysiske butikker. Det er fordi det koster mindre at drive forretning online, end det er at stå i butik. Grib muligheden for at købe billigt og godt blæk online i dag.

Leave a Reply