De forskellige måder at finde billige boliger på I København

Hvordan finder du drømmeboligen i København? Det spørgsmål er der uendelig mange svar på- du kan være den heldige, den kloge eller bare den forkælede.

Men sikkert er det, at det aldrig skader noget, at du har tænkt langsigtet. Hvis du har overvejet, hvor du gerne vil bo i fremtiden og handlet efter det, er dine muligheder bare bedre.

Boligmarkedet er skånselsløst, der er ingen kære mor, og alle vil have den billige og gode til dem selv.

Famle i blind til boligen pludselig dukker op

At det er utrolig svært at komme ind på boligmarkedet i København, skal der ikke herske tvivl om. Det er en svær proces, og det kan virke umuligt.

I hvert fald er det ekstremt svært at komme ind på boligmarkedet med strenge krav. Hvis du omvendt ikke har alverden af krav og forventninger, er det ikke lige så svært.

Hvis du bare skal have noget at bo i, så kan du finde det rimelig hurtigt.

Hvis du bare skal have noget billigt at bo i, så finder du også det rimelig hurtigt. Det bliver dog svært at finde den billige, ledige lejlighed særlig tæt på centrum.

Formentlig bliver du kastet ind lidt i udkanten, og må selv finde vej ind derfra. Det kan dog lykkedes, følg med på Facebook, boligsider og lyt, når dine venner snakker om bolig.

Skrive dig op og leve videre

Har du derimod krav til din lejlighed, andet end den skal være billig, så kan du selvfølgelig også få efterlevet det. Vil du f.eks. gerne bo indenfor bygrænsen, så må du handle mere aktivt.

Du burde skrive dig og skrive dig op på en andelsbolig venteliste.

En andelsbolig kan være en rigtig god måde at spare nogle penge. Og venteliste er en fantastisk måde at sikre sig, at du faktisk får en mulighed – engang.

Det er ikke, fordi du skal tage den lejlighed, du har skrevet dig op til, når den en dag skulle blive ledig, men du får i det mindste tilfældet.

Hvis du skriver dig på en andelsbolig venteliste, får du muligheden for selv at bestemme, hvor du gerne vil bo. Du får muligheden for at vælge en billig bolig, og du får muligheden for at vælge din drømmebolig.

Du kommer et skridt foran alle andre i køen. Som havde ekspedienten i supermarkedet kaldt dig op foran den lange, lange kø.

Vær den heldige med de gode kontakter

Den sidste måde, du kan finde den billige og lækre lejlighed, er ved at være svineheldig. Hvis du er ung, har dine forældre lige købt en andelsbolig til dig, og du skulle ikke engang løfte en finger.

De har allerede skrevet sig på en andelsbolig venteliste, så du kunne få en billig lejlighed.

Det kunne også være, at du rent tilfældigt får kastet en bolig i nakken, mens du går ned ad gaden. Sådan nogle ting sker bare for dig, så det er faktisk ikke særlig overraskende.

Drop ønsketænkningen og skriv dig op på en venteliste andelsbolig.

Leave a Reply