De 4 bedste smykketips

Glitrende armbånd, smukke øreringe eller elegante halskæder. Hvad end du er til, så vil smykker altid sætte prikken over i’et til dit outfit. Oveni har smykker ofte en personlig betydning, der gør, at det kan være så godt som umuligt at tage dem af; tænk blot på vielsesringen, der stort set aldrig forlader fingeren. Her får du nogle gode tips til, hvordan du får ekstra ud af dine smykker.

1. Udtryk din stil med personlige smykker

Tøj og accessories kan let give andre et indtryk af din personlighed. Der er selvfølgelig altid trends indenfor moden, der kommer og går. Dette gælder også smykkemoden, men det er ikke altid en fordel at gå efter det sidste nye, da det hurtigt kan blive forældet. Derfor kan du med fordel finde nogle personlige smykker, der er unikke og dermed tidsløse.

Er du på udkig efter et helt unikt smykke, kan du hos en dygtig smykkedesigner få lavet dit helt eget personlige smykke efter dine præferencer. Det er også en fantastisk gave, hvis du vil give noget ganske særligt til en, du holder af.

2. Find et stort udvalg online

Du kan selvfølgelig gå ned i en af dine lokale smykkebutikker og se udvalget af ægte smykker, men online kan det være endnu flere produkter at vælge mellem. Her kan du nemlig få et større overblik over de mange muligheder fra forskellige designere.

Ofte vil du let kunne bruge søgemaskinerne til at lede efter bestemte metaller, designs eller typer af smykker. Herefter vil du på webshops kunne sortere i udvalget, så du hurtigt og enkelt kan se det udvalg, der passer til dine kriterier.

Derudover kan du let vente med at bestille dine ønskede smykker hjem, hvis du har brug for betænkningstid. Find lækre smykker på www.henrikorsnes.dk.

3. Mix forskellige metaller for et unikt look

Et smykke er ikke blot et smykke. Det kan nemlig være fyldt med personlig betydning for dig. Nogle sværger til guldsmykker, mens andre holder sig til det koldere sølv. Hvad end du er til det ene eller det andet, så kan du og spice dine smykker op ved at blande forskellige metaller.

Med det rigtige design, kan det nemlig give et helt unikt udtryk, hvis du blander forskellige metaller. Særligt de seneste år har den rosegold nuance været meget moderne. Denne er både flot sammen med guld og sølv for lidt ekstra farvespil i dine accessories.

4. Få renset dine ægte smykker

Har du nogle smukke arvestykker i dit smykkeskrin, så kan de med tiden have miste noget af deres glans. Dette skyldes snavs og skidt, der naturligt lægger sig i et lag over metallet og giver det en mat overflade.

Hvis du vil give dine smykker nyt liv, så kan du med fordel få dem renset hos en guldsmed. Efter en rensning vil de glimte og skinne som var de nye. Har du arvet nogle særlige arvestykker fra familiemedlemmer, kan du ligeledes vække dem til live på ny med en rensning. Det puster nyt liv i dine favoritter i skrinet, så de igen fremstår helt nye og spillevende i lyset.

Leave a Reply