Forkæl dine medarbejdere med gode kafferedskaber på kontoret

Glade medarbejder betyder effektivt arbejde og gode resultater. Det kan derfor godt betale sig at forkæle dine medarbejdere, så de føler sig hørt og lyttet til. Det skaber et godt miljø, hvor I har det godt med hinanden på kontoret. En kaffepause betyder også nogle gode snakke sammen frem og tilbage i køkkenet. Dertil får dine medarbejdere også rejst sig en gang imellem, fordi de gerne vil hente god kaffe på stempelkanden i køkkenet. Det kan være en fordel, da du ellers sidder stille og længe på et kontor og dermed kan blive sløv. Det er en god idé at rejse dig op engang imellem. Hvis gode kafferedskaber kan medvirke til dette, er det kun rigtig godt.

En stempelkande er et godt valg, fordi det åbner både op for muligheder for te og kaffe

Du hører måske ofte, at de fleste på et kontor drikke en masse kaffe. Det kan sikkert også godt passe på nogle medarbejdere, men andre kan måske ikke lide kaffe. For dem skal der også være mulighed for at få noget varmt lækkert at drikke. Med en stempelkande har dine medarbejdere mulighed for både at lave lækker varm kaffe eller te. Der findes mange måder hvorpå, at du kan brygge din kaffe eller te på en stempelkande. For at det er brugervenligt på kontoret, kan du sætte to fine sedler op med en brugsanvisning. Det er en hyggelig måde at passe på stempelkanden, så den ikke bliver brugt forkert. Det giver også dine medarbejdere mulighed for at få en god snak omkring brugsanvisningen i kaffepausen.

Lyt til dine medarbejdere

Som chef er det vigtigt at lytte til dine medarbejdere. Hvis de kommer med et ønske om at få nogle stempelkander i køkkenet, er det god stil at imødekomme dette. Eller i hvert fald undersøge mulighederne om hvordan, du kan prøve at imødegå ønsket. Det skaber nemlig en rigtig god relation mellem dig som chef og dem som medarbejdere, når de føler sig lyttet til og hørt. Derudover giver stempelkanden en god kaffe af god kvalitet. Hvis medarbejderen kan få en ordentlig kop kaffe eller te, vil de komme tilbage på deres plads på kontoret med fornyet energi og overskud til at præstere endnu bedre.

Brug kaffepausen til at lære dine medarbejdere at kende

Når du ved, at dine medarbejdere har lyst til at lave en kop kaffe med en stempelkande, så ved du også, at de går fra deres plads engang imellem. Det giver dig mulighed for at få en sludder med dem i køkkenet, hvor du kan lære dem bedre at kende. Du kan evt. også få en status på, hvordan arbejdet går, så du har en fornemmelse af resultaterne på kontoret. I kaffepausen er du ikke nødt til at forstyrre medarbejderne på deres plads, men kan nemt spørge ind imens, der brygges kaffe på stempelkanden. Det giver altså både en god stemning, en god relation og et godt miljø med en stempelkande, som alle medarbejde kan gøre brug af. Lige meget om de drikker kaffe eller te.

Leave a Reply