Sådan sørger du får at dit kontor er både praktisk og pænt

Rigtig mange danskere har brugt langt mere tid på deres hjemmekontor i 2020 end nogensinde før. Det ser ikke ud til at fremtiden bringer en voldsom ændring i dette og det er derfor vigtigt at du er glad for dit hjemmekontor. Når man tilbringer mange timer i et rum, er det vigtigt at det giver dig god energi og gør der dig glad. Derfor bør du indrette dit kontor så det er både praktisk og pænt og det er lige præcis det du kan læse om her.

Indretningen af dit (hjemme)kontor

Indretningen af dit kontor er vigtigt for hvor tilpas du føler dig derinde. Situationen er mærkelig og ikke som de fleste ønsker den og når omverdenen er skør, så er det vigtigt at dit kontor trods alt er rart at opholde sig i. Det er det kun hvis du har gjort noget ud af indretningen og sørget for at du både kan lide udseendet og æstetikken i rummet, at du sidder godt og at du steder at gøre af dine vigtige papirer. Derfor er det vigtigt at du har en god kontorstol at sidde på og et kontorbord som du sidder godt ved. Men udover at du skal sidde godt når du arbejder, er der også mange andre elementer der skal være tænkt over ved dit (hjemme)kontor. Når du indretter dit kontor, så sørg også for at have ting du synes er fine og hyggelige. Som for eksempel små stearinlys og billeder af dem du har kær.

Vælg en opslagstavle der både er pæn og praktisk på en gang

Når man sidder på sit kontor og arbejder er det dejligt at have et sted at gøre af noter og pairer der snart skal bruges igen. Her er en opslagstavle virkelig praktisk og kan bruges til rigtig mange formål. Ofte er det desværre bare sådan at opslagstavler bestemt ikke pynter i indretningen. Det er der heldigvis lavet om på nu! Nemlig med korkplader. Korkplader giver et flot udtryk til rummet og dets udseende samtidig med at det er nemt at sætte en tegnestift i og dermed hænge en note op på. Du kan også sagtens hænge andre ting såsom en væghængt lysestage eller en vægthængt plante op på din korkplade. Dermed får du hurtigt lavet en smuk og udtryksfuld opslagstavle samtidig med det praktiske element som en opslagstavle også er. Du kan selvfølgelig også sagtens bruge korkplader som opslagstavler på dit normale kontor.

Korkpladers mange funktioner

Korkplader har en god lydisolerende effekt, de giver derfor en rigtig god akustik til rummet når de hænger på væggen. Det er blandt andet en af grundende til at de er blevet så populære som opslagstavler. Derudover kan man lave dem i flere forskellige farver, så du kan få dem i den farvetone der passer bedst ind til de andre ting du har i din indretning. Dermed har korkplader flere praktiske elementer i sig vil gøre det rigtig godt på dit kontor. Udover at bruge korkplader som opslagstavler, så kan du også bruge dem som bordskåner til dine kaffekopper og undgå mærker efter kopperne på dit kontorbord.

Leave a Reply