Kan det betale sig at gå i gang med at købe Bitcoins?

Du har helt sikkert hørt om Bitcoins før. Lige pludseligt begyndte de at stige helt vildt i værdi, og det var der nogle mennesker, der tjene utroligt mange penge på. Nu ligger værdien for en Bitcoin utroligt højt, og det virker måske dumt at begynde at investere i dem nu. Men det er det måske slet ikke. Denne artikel vil derfor prøve at svare på, om det godt kan betale sig at gå i gang med at købe Bitcoins?

Hvad er en Bitcoin?

Bitcoin er det man kalder en kryptovaluta. Altså en valuta der kun eksisterer digitalt, og som ikke er koblet til et bestemt land eller en bestemt nationalbank. Bitcoin er derfor unikke, da de dermed ikke lader sig påvirke af de landenes økonomi. Du kan bruge Bitcoins forskellige steder, og du kan blandt andet bruge dem til at betale med, når du handler i online butikker. En Bitcoin er derfor ikke meget anderledes, end når man handler med almindelige valuta.

Køb Bitcoin online

Det er ret nemt at købe Bitcoins. Køb Bitcoin på forskellige handelsplatforme som f.eks. eToro, Plus500 og Binance. Det er dermed lidt ligesom at købe aktier. Bitcoin fungerer også på mange måder ligesom aktier. Når de stiger i værdi, tjener du penge, og når de falder i værdi, mister du penge. Det er altid risikabelt at investere i aktier, og dermed er det også risikabelt at investere i Bitcoins, da man ikke ved, hvordan markedet og kursen vil ændre sig.

Positive håb for Bitcoin

Køb Bitcoin i 2020, mens der stadig er et udbud. I 2020 kommer der en ændring i, hvor mange Bitcoins der bliver udbudt. Det bliver nemlig ændret sådan at udbuddet ikke kommer til at stige ligeså meget, som det plejer at gøre, hvilket betyder at efterspørgslen formentligt vil blive højere. Dette kan betyde at kursen stiger. Dog er der ikke nogen, der ved, hvad fremtiden byder på, og derfor er det vigtigt selv at have fokus på, hvad man selv tror på. Eksperter har helt forskellige forventninger til, hvilken slags betalingsform Bitcoin bliver, hvilket også viser, at ingen virkeligt ved, hvad der kommer til at ske.

Hvordan skal man investere?

Er du stadig interesseret i at investere i Bitcoin, kan du tage chancen og håbe at Bitcoin kommer til at have større indflydelse på, hvordan vi betaler i fremtiden. Man kan ikke på forhånd sige, hvad der vil være en god investering, og dermed handler investeringer også mere om, hvad man selv tror på, og hvad man selv står for. Er du f.eks. vild med et firma, der arbejder for et bedre miljø, er det sådan et firma, du skal investere i. Derfor er det en rigtig god idé generelt at læse lide mere om de firmaer eller valutaer, som man ønsker at investere i. Når man er på jagt efter den gode investering, er det derudover også en god idé at sprede sine investeringer ud over nogle flere firmaer på forskellige områder, så ens investering ikke er helt tabt, hvis ét firma skulle klare sig dårligt. Dermed spreder man sin egen risiko, og forhåbentligt ender man med at investere i et firma eller en valuta, som virkeligt opnår stor fremgang.

Leave a Reply